NorrønaLofoten Dri1 Primaloft170 Shor

  Lofoten Dri1 Primaloft170 Shor - ID: A032770

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Lofoten Dri1 Primaloft170 Shor fra Norrøna

  Lofoten Dri1 Primaloft170 Short Gloves er et par vandtætte og meget varme handsker til skiløb og snowboarding. Lofoten Dri1 Primaloft170 Short Gloves er designet til at give din hånd optimal mobilitet i begrænset rum, mens du opretholder varme og greb. Primaloft® Gold Goat Skin (170 gr / m2) isolering på ydersiden og guld ECO (133 gr / m2) isolering i håndfladen giver meget stræk, glathed og varme. Det elastiske materiale Flex 1 i ydersiden sikrer fremragende holdbarhed, pasform og fleksibilitet, mens håndfladen er lavet af slidstærkt gedelæder for at give et godt greb. Dri 1 tillader handsken at ånde, mens den er vandtæt og åndbar. Materiale:
  Primaloft® Guldhud Skin, Flex1 Genbrugt
  Egenskaber for Lofoten Dri1 Primaloft170 Shor:
  Handskemodel: Femfingerhandske
  Inderside: Foret
  For: Syntetisk
  Udvendigt materiale: Skind/syntetisk
  Membran: Ja
  Vandtætte: Ja
  Vindtætte: Ja
  Når vi bladrer i et katalog fra norske Norröna, bliver vi altid i godt humør. Deres tøj er altid så stilfuldt og komfortabelt. Samtidig, er de ikke bange for at bruge farver, nye materialer, samt fokusere på hver beklædningsgenstands formål, eller som de kalder det - loaded minimalism. Fine produkter, der med andre ord vil bringe dig i godt humør. Finishen af produkterne fra Norrøna er altid enestående, sammen med funktion og kvalitet naturligvis. Norröna fremstiller tøj til friluftsfolk; det kan være en bjergbestiger, skiløber eller dig, som bare vil ud og løbe en tur. Men vælger man Nörrona, ved man , at deres tøj og produkter lever op til de skrappe betingelser til enhver tid. Norrøna er en familievirksomhed i fjerde generation. Jörgen Jörgensen var en outdoor-elsker tilbage i 1929, som ikke kunne finde gode og holdbare udendørs produkter, der kunne klare Norges barske miljø. Med enkle innovationer, som læder-stropper og bomuldstøj, begyndte han rejsen til at fremstille de ultimative produkter til højtydende outdoor mennesker. I dag er tøjet lige så almindeligt i skove og bjerge, som i et bymiljø, hvor de lyser op med deres muntre farver.

  Mere fra Norrøna

  Se alle Skihandsker

  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!