NorrønaPara Ranger Synkron Pack 120l

  Para Ranger Synkron Pack 120l - ID: 0045-00 3003

  Baseret på 1 karakter
  Mere info

  Mere om Para Ranger Synkron Pack 120l fra Norrøna

  Para Ranger Synkron pack 120L er opbygget på Norröna's beprøvede Synkron bæresystem som man bland andet kan finde på Svalbard rygsække. Her, i en endnu skrappere version, men med den samme store komfort. Anatomisk udformet med polstrede stropper, roterende hofte bælte, der følger kroppens bevægelser og giver bedre vægtfordeling og dermed højere komfort. Robust vandrerygsæk til vandring i terræn uden spor med tung last (15-25 kg). Synkron 4 bæresystem kan også justeres i længden, så den passer din ryg optimalt. Passer personer mellem 170-190 cm i højde. Sidelommer kan sættes sammen til brug som en dagstur rygsæk på 32 liter.

  Et moderne alternativ til traditionel ramme rygsække med testet konstruktion og kraftige detaljer klar til at tjene på mange lange vandreture fremover.

  Bemærk, der er ny logo på rygsækken. Billedet viser den gamle logo.
  Egenskaber for Para Ranger Synkron Pack 120l:
  Køn: Unisex
  Rumfang: 120 L
  Vægt: 3860 g
  Hoftebælte: Ja
  Aftageligt hoftebælte: Nej
  Brystrem: Ja
  Indstillelig ryglængde: Ja
  Snelås: Ja
  Tilpasset for væskesystem: Nej
  Væskesystem inkluderet: Nej
  Topåbning: Aftageligt toplåg
  Front åbning: Nej
  Bundåbning: Ja
  Integreret regnslag: Nej
  Grenrem: Nej
  Beslag til kasteline: Nej
  Våbenlomme: Nej
  Stolfunktion: Nej
  Toplåg: Ja
  Når vi bladrer i et katalog fra norske Norröna, bliver vi altid i godt humør. Deres tøj er altid så stilfuldt og komfortabelt. Samtidig, er de ikke bange for at bruge farver, nye materialer, samt fokusere på hver beklædningsgenstands formål, eller som de kalder det - loaded minimalism. Fine produkter, der med andre ord vil bringe dig i godt humør. Finishen af produkterne fra Norrøna er altid enestående, sammen med funktion og kvalitet naturligvis. Norröna fremstiller tøj til friluftsfolk; det kan være en bjergbestiger, skiløber eller dig, som bare vil ud og løbe en tur. Men vælger man Nörrona, ved man , at deres tøj og produkter lever op til de skrappe betingelser til enhver tid. Norrøna er en familievirksomhed i fjerde generation. Jörgen Jörgensen var en outdoor-elsker tilbage i 1929, som ikke kunne finde gode og holdbare udendørs produkter, der kunne klare Norges barske miljø. Med enkle innovationer, som læder-stropper og bomuldstøj, begyndte han rejsen til at fremstille de ultimative produkter til højtydende outdoor mennesker. I dag er tøjet lige så almindeligt i skove og bjerge, som i et bymiljø, hvor de lyser op med deres muntre farver.

  Mere fra Norrøna

  Se alle Vandrerygsække

  Karakterer 5.0
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!