NorrønaSvalbard Flex1 Pants Women's

kampagne

  Svalbard Flex1 Pants Women's - ID: A000047

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Svalbard Flex1 Pants Women's fra Norrøna

  Norrøna Svalbard flex1 Women's Pants er en slidstærk soft shell buks med stretch. Velegnet til både vandreture såvel som til daglig brug. Norrønas mest fleksible og populære vandrebukser er lavet af slidstærkt flex1softshell-stof.

  • Skabt for optimal ventilation og bevægelsesfrihed, og samtidig modstå vind og være meget holdbare.
  • To side lommer og to lårlommer, alle med lynlås.
  • Vægt: 567 gram
  • Materialer: 50% Polyamide, 43% Polyester, 7% Elastane
  Egenskaber for Svalbard Flex1 Pants Women's:
  Zip-off: Nej
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Lynlås nederst i buksebenet: Nej
  Vindtætte: Ja
  For: Uforede
  Antal lommer: 5 stk
  Stretch: Ja
  Forstærket områder: Nej
  Antal baglommer: 1 stk
  Antal benlommer: 2 stk
  Antal forlommer: 2 stk
  Når vi bladrer i et katalog fra norske Norröna, bliver vi altid i godt humør. Deres tøj er altid så stilfuldt og komfortabelt. Samtidig, er de ikke bange for at bruge farver, nye materialer, samt fokusere på hver beklædningsgenstands formål, eller som de kalder det - loaded minimalism. Fine produkter, der med andre ord vil bringe dig i godt humør. Finishen af produkterne fra Norrøna er altid enestående, sammen med funktion og kvalitet naturligvis. Norröna fremstiller tøj til friluftsfolk; det kan være en bjergbestiger, skiløber eller dig, som bare vil ud og løbe en tur. Men vælger man Nörrona, ved man , at deres tøj og produkter lever op til de skrappe betingelser til enhver tid. Norrøna er en familievirksomhed i fjerde generation. Jörgen Jörgensen var en outdoor-elsker tilbage i 1929, som ikke kunne finde gode og holdbare udendørs produkter, der kunne klare Norges barske miljø. Med enkle innovationer, som læder-stropper og bomuldstøj, begyndte han rejsen til at fremstille de ultimative produkter til højtydende outdoor mennesker. I dag er tøjet lige så almindeligt i skove og bjerge, som i et bymiljø, hvor de lyser op med deres muntre farver.

  Mere fra Norrøna

  Se alle Vandrebukser

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!