Odlo

-
Odlo produces outstanding premium sportswear in the categories cross country skiing, biking, running and outdoor living to people who share the passion for a healthy lifestyle.

Odlo

(44 varer)

Odlo er et førende internationalt varemærke, som producerer enestående premiumsportstøj til mennesker, der deler en passion om en sund livsstil.

Med mottoet “Always make sure you’re one step ahead” blev Odlo grundlagt i 1946. En entusiastisk norsk idrætsmand ved navn Odd Roar Lofterød startede firmaet med en stor portion kreativitet og mod. Firmaet begyndte at fremstille træningstights til skøjteløbere, som havde til opgave at beskytte mod kulde, og derfra er konceptet skudt i vejret.

I år 1963 lancerede Odlo det første elastiske og funktionelle tøj til langrend og skøjteløb, som er lavet af Helanca, et syntetisk fiber. Hele det norske skilandshold brugte det revolutionerende tøj ved vinter-OL 1964 og ved vinter-OL i Sapporo i 1972 bar 22 landshold Odlos sportstøj. I 1986 flyttede Odd Roar Lofterød Junior firmaet til Schweiz og samtidig lancerede Odlo det banebrydende 3-lagsprincip, hvor det første lag sikrer fugttransport, det andet regulerer temperaturen og det tredje beskytter mod vejr og vind.  Odlo er stolte over at være pionerer indenfor funktionelt sportstøj og med mere end 70 års erfaring fortsætter de med at drive udviklingen fremad.

Odlo er markedsførende i Europa indenfor funktionelt sportsundertøj. Desuden er Odlo stærke indenfor kategorierne langrend, cykling, løb, træning/studio og outdoor. Til dette tilbydes tec-shirts, tilbehør og produkter til børn. Mere end 550 forskellige produkter hver sæson dækker behovet for sportsentusiaster og idrætsudøvere på alle niveauer. Det schweiziske langrendslandshold med Dario Cologna i spidsen bruger Odlos produkter. Det samme gør det franske langrends- og skiskyttelandshold, hvor Martin Fourcade er den største stjerne. Odlo sponsorerer også verdens bedste mountainbike-hold, Scott-SRAM MTB Racing Team, som vores svenske stjerne og OL–guldmedaljevinder Jenny Rissveds kæmper for. Jenny er også personlig ambassadør for Odlo.

Odlo producerer det allerbedste funktionelle sportstøj til dem der elsker træning - i alle klimaer og på alle intensitets-niveauer. De sikrer velbefindende fra huden og udefter, og deres lange erfaring sammen med deres kompromisløse høje krav garanterer optimal komfort, kvalitet og ydeevne.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!