Om Outnorth

Historie

Outnorth hed oprindeligt Kalmar Kommissionsaffär og blev grundlagt i 1926 i det centrale Kalmar. På det tidspunkt fungerede butikken også som en pantelåner, men efterhånden udviklede sig butikken mest inden for arbejdstøj og udendørstøj. I 1999 blev butikken en rendyrket outdoor-butik og fik navnet Naturbolaget. I 2002 åbnede Naturbolaget også i Växjö, og i 2005 startede vi med e-handel. I dag hedder både vores webshop og vores to butikker Outnorth.

Kalmar er en af Sveriges ældste byer. Nærheden til Østersøen gjorde byen til et vigtigt handelscenter allerede i det 13. århundrede. Både Kalmar og Växjö hører til landskabet Småland, som kendetegnes af store områder med skove, søer og vandløb. Mange af de mindre byer i Småland er bygget op omkring landbrug, skovbrug og glasværk. Smålandske iværksættere beskrives ofte som innovative, hårdtarbejdende og sparsommelige, men lige den sidste egenskab, kalder vi helst selv for økonomisk.

Lige siden starten har vores fokus været friluftsliv fra et skandinavisk perspektiv - vi kalder det "The best of Scandinavian Outdoor". Vi vælger tøj, sko og udstyr primært fra nordiske varemærker og ud fra, hvordan vi ser på friluftsliv her i Norden og Skandinavien.

Vi vil inspirere flere mennesker til at være udendørs, fordi vi ved, at det er sundt på mange måder. Vores mission er "We bring happiness to people by taking them outdoors." Vi kan ikke gøre dette alene, så vi samarbejder med to af Sveriges største friluftslivsorganisationer - Friluftsfrämjandet og Svenska Turistföreningen (STF).

I Småland har vi altid naturen tæt på, og vi tester gerne vores produkter herhjemme. Lige som mange andre ønsker, vi at reducere vores aftryk i naturen så meget som muligt. Derfor arbejder vi dedikeret med bæredygtighed, og hvis du har lyst, kan du kan læse mere om vores approach til bæredygtighed her.

I dag har vi stadig vores to butikker i Kalmar og Växjö, og vores hovedkontor og logistikcenter findes i Växjö. Dette medfører, at vi ikke kan love dig levering samme dag, men vi håber, at du i stedet kan føle vores engagement i vores udvalg af varer, vores guider og når du er i kontakt med vores kundeservice. Vi er her for dig og håber, at du også vil opleve "The best of Scandinavian Outdoor "!

Kontaktoplysninger Outnorth:
Tlf.: 33 91 30 23
Mail: info@outnorth.dk
Adresse: Outnorth.dk Filial af Outnorth AB
Landgreven 3, stuen, th
1301 København K
CVR: 33156480

Blank
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!