Cloudflow Women - ID: A043696

OnCloudflow Women

Mere info

Mere om Cloudflow Women fra On

Cloudflow Women er et par lette, dæmpede løbesko fra ON, der gør det nemt at opleve bløde is og eksplosiv kick off. Fra det allerførste skridt er hele 18? Clouds? Et mål: at tage dig til Runner’s high. Nyd Cloudflows lette ZeroGravity skum, tilpasningsfunktionsnet og følsomt Speedboard. Det vil føle, at du løber på skyer.
Egenskaber for Cloudflow Women:
Letvægtsmodel: Ja
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 190 g
Drop: 6 mm
Virksomheden On er et produkt af tre løbeentusiaster (Olivier Bernhard, David Allemann, Caspar Coppetti) der alle sammen deler en stor passion for løb. De startede virksomheden i Zürich i 2010, og bare et par måneder senere var deres sko i butikkerne for første gang. Deres sko havde allerede vundet priser for deres innovation på det tidspunkt, og testbrugere beskrev løbeoplevelsen "som at løbe på skyer". Nu, otte år senere, sælges deres sko verden over, og de fortsætter med at vinde priser takket være deres innovation og store passion for løb.

Mere fra On

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!