Vega - ID: A000240

OptimusVega

Mere info

Mere om Vega fra Optimus

Køkken til 4 sæsoner. Endelig et gaskomfur, der fungerer godt, selv når det er koldt udenfor. Optimus Vega er et stabilt køkken der er nemt at vedligeholde og lader gasbeholderen gøre jobbet. OBS! Gas er ikke inkluderet.

Optimus Vega er et effektiv og let køkken til brug hele året rundt. Problemet med gasbrændere har altid været, at effekten er virkelig elendig når det er koldt. Men med Vega har løst det på en nem måde. Når det er koldt, foldes støttebenene ud over gaspatron og vender det simpelthen op og ned. På denne måde, bliver køkkenet drevet af flydende gas, og du holder en masse effekt. Har man travlt eller er ekstremt sulten, kan du køre i "vinter-mode", selv når det er varmt udenfor. Efterhånden som effekten øges, får du hurtigere tilberedningstid. Det forbruger meget gas, så du bør ikke køre i den tilstand, bare fordi det er sjovt. Er det varmere bør beholderen bruges i den traditionelle form, det vil være det mest økonomiske. Hvis gassen ved at løbe tør, kan du regulere flammen til "Efficiency Mode". Når du benytter gassen optimalt, vil det være lidt længere tilberedningstid. Optimus Vega har den laveste profil i denne kategori af køkkenet, som tilbyder en hidtil uset stabilitet og giver dig mulighed til at bruge større gryder.
  • Pakkepose medfølger
Egenskaber for Vega:
Max. effekt: 2600 W
Mindste kogetid for 1 l. vand: 3
Pakkemål (l x b x h): 13 x 7 x 6,5 cm
Vindbeskyttelse: Ja
Materiale: Aluminium/rustfrit stål
Vægt: 178 g
Brændselstype: Gas
Piezo-tænder: Nej
Optimus has its origins in Sweden and has been manufacturing outdoor stoves and accessories for more than a century. Savor every outdoor experience with outdoor cooking equipment that is safe and easy to use.

Mere fra Optimus

Se alle Stormkøkken

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!