Swimrun Calf Guards - ID: A055711

kampagne
20% ekstra - KODE

OrcaSwimrun Calf Guards

Mere info

Mere om Swimrun Calf Guards fra Orca

Swimrun Calf Guards er en beskyttelse fra Orca specielt beregnet til swimrun. Lægbeskyttelserne giver dig bedre flydekraft i dine ben, så du ikke bærer en dolme. En anden fordel ved at bære batting i stedet for en dolme er, at du stadig kan sparke ordentligt, når du svømmer, og dine læg er beskyttet, når du klatrer og hopper over undervæksten.
Flydeevne.
SwimRun Calf Guards er et glimrende tilbehør til swimrun konkurrencen. De giver den ekstra flydeevne, som du taber, hvis du bruger løbesko i konkurrencen. Den 10 mm tykke neopren gør så dine ben ikke vil synke, og du kan svømme hurtigere.
Beskyttelse:
Beskytter dine ben gør ikke kun dig bedre, de giver også beskyttelse til dine ben, når du går i et naturligt miljø.
komprimering:
Materialet giver den kompression, du har brug for at reducere muskel træthed.
Orca blev grundlagt i 1992 i New Zealand af den tidligere triatlonmester Scott Unsworth som ville skabe bedre og hurtigere våddragter end dem der var på markedet. Motivationen at bruge banebrydende innovation til at skabe den bedste ydeevne lever i bedste velgående og kan mærkes - hvad enten det gælder våddragter, svømmebriller eller svømmehætter.

Mere fra Orca

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!