Bivy Pro - ID: A029094

OrtovoxBivy Pro

Mere info

Mere om Bivy Pro fra Ortovox

Bivy Pro redning og beskyttelse på samme tid! Uanset om overnatning af er planlagt eller du vil blive overrasket af en storm, så Bivy Pro giver fremragende beskyttelse for dig og en anden person. Bivy Pro er et vindfang, der tåler både regn og snavs. Bivy Pro har også en indvendig for at beskytte mod kulde ved at afspejle kropsvarme. På trods af sin lille vægt er Bivy Pro robust og kan bruges til mere end beskyttelse mod vind og vejr. Bivy Pro kan fungere som en blød båre til at bære en tilskadekommen, kan beskyttelse også omdannes til et telt med sæde, der giver beskyttelse mod solen, f.eks.
Egenskaber for Bivy Pro:
Vægt: 0.49 kg
Ydermål LængdexBreddexhøjde 120x235
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 9x22 cm
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Everything you’ll need up in the mountains from a company where everyone are dedicated to mountain sports (and of course loving users of Ortovox products). Safe products is the key for lovely mountain experiences is the Ortovox philosophy.

Mere fra Ortovox

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!