Bivy Single - ID: A029091

kampagne

OrtovoxBivy Single

Mere info

Mere om Bivy Single fra Ortovox

Bivy Single er et fremragende vindfang, som også modstår fugt og snavs. Et vindfang som Bivy Single er en vigtig tilføjelse til din sikkerhed og om overnatning er planlagt eller som følge af en vejr ændring, kan du nemt få læ for natten. Single Bivy er en fremragende beskyttelse mod vind takket være en udvendig polyurethan også modstår snavs og fugt. Uanset årstid er det vigtigt at være ordentligt udstyret og med Bivy Single i din pakke, kan du hurtigt få et vindfang for natten. Pakket er Bivy Single forsvindende lille, men udviklede det giver en robust beskyttelse for en person. Bivy Single har også en stærk orange farve til at forenkle søgningsarbejde.
Egenskaber for Bivy Single:
Total vægt: 235 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 72x230
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 6,5x22 cm
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Everything you’ll need up in the mountains from a company where everyone are dedicated to mountain sports (and of course loving users of Ortovox products). Safe products is the key for lovely mountain experiences is the Ortovox philosophy.

Mere fra Ortovox

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!