Cortina Shirt SS M - ID: A029100

kampagne

OrtovoxCortina Shirt SS M

Mere info

Mere om Cortina Shirt SS M fra Ortovox

Cortina Shirt Short Sleeve er en klassisk og stilfuld herreskjorte med særlige egenskaber. Cortina Shirt Short sleeve er en hurtigtørrende genstand i merinould, der også er lugtfri. Cortina Shirt Sleeve holder en konstant temperatur, da merinoulden varmer, når det er koldt og ånder, når det er varmt. Cortina Shirt Short Sleeve er en klassisk og stilfuld herreskjorte med funktionelle egenskaber. Cortina Shirt Short Sleeve er en hurtigtørrende genstand der holder sig frisk i lang tid takket være merinouldens fantastiske egenskaber. Merinould er varmt, når det er koldt og ånder, når det er varmt, og dermed har du altid har en ensartet temperatur!
Egenskaber for Cortina Shirt SS M:
Knaplukning: Lang knaplukning
Materiale: Merinould
Antal lommer: 1 stk
Everything you’ll need up in the mountains from a company where everyone are dedicated to mountain sports (and of course loving users of Ortovox products). Safe products is the key for lovely mountain experiences is the Ortovox philosophy.

Mere fra Ortovox

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!