Traverse 18 S - ID: A029096

OrtovoxTraverse 18 S

Mere info

Mere om Traverse 18 S fra Ortovox

Traverse 18 S er en dagstur rygsæk for mænd og kvinder med en kort ryg. Travers 18 S er ergonomisk udformet skulderstropper og bred talje bælte. Med et stort rum og flere mindre rum på siden og forsiden, er der god plads til opbevaring. Traverse 18 S har også regnslag, beslag til vandrestav, en baglomme og holdere til solbriller. Traverse 18 S er en rygsæk til dagsture for mænd og kvinder med en kort ryg, bagsiden er betydeligt kortere end standard. Travers 18 S ergonomiske skulderstropper og bred talje bælte til at distribuere
vægt jævnt. Travers 18 S har et stort rum og flere mindre rum på begge siden og bag. Rygsækken har regnslag, beslag til vandrestave, en baglomme og holdere til solbriller. Traverse 18 S har en polstret, åndbar bagpanel der gør Traverse 18 S meget komfortabel.
Egenskaber for Traverse 18 S:
Køn: Unisex
Rumfang: 18 L
Vægt: 870 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 27 x 18 x 52 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Everything you’ll need up in the mountains from a company where everyone are dedicated to mountain sports (and of course loving users of Ortovox products). Safe products is the key for lovely mountain experiences is the Ortovox philosophy.

Mere fra Ortovox

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!