Traverse 20 - ID: A029095

OrtovoxTraverse 20

Mere info

Mere om Traverse 20 fra Ortovox

Traverse 20 er en dagstur rygsæk. Traverse 20 er ergonomisk udformet skulderstropper og bred talje bælte, der gør rygsækken meget komfortabel. Med et stort rum og flere mindre rum på siden og forsiden, er der god plads til opbevaring. Traverse 20 er en rygsæk til dagsture. Travers 20 er ergonomisk udformet skulderstropper og et bredt talje bælte for at fordele vægten jævnt. Bagstykket har en blød polstring, der gør Traverse 20 behagelig at bruge, selv under lange perioder, hvor bæreren er i konstant bevægelse. Bagklappen er også designet til at opretholde en stabil cirkulation mellem rygsækken og bæreren. Med et stort rum og flere mindre rum på både siden og foran, har Traverse 20 masser af plads til opbevaring. Små ting kan hurtigt og nemt nås i sidelommen og vandflasken er let at nå i sidelommen. Traverse 20 har også regnslag, beslag til vandrestav, en baglomme og holdere til solbriller.
Egenskaber for Traverse 20:
Køn: Unisex
Rumfang: 20 L
Vægt: 890 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 27x54x19 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Everything you’ll need up in the mountains from a company where everyone are dedicated to mountain sports (and of course loving users of Ortovox products). Safe products is the key for lovely mountain experiences is the Ortovox philosophy.

Mere fra Ortovox

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!