Traverse 28 S - ID: A029098

OrtovoxTraverse 28 S

Mere info

Mere om Traverse 28 S fra Ortovox

Traverse 28 S er en fuldt udstyret rygsæk for mænd og kvinder med en kort ryg. Bagcoveret er betydeligt kortere end standard. Ergonomiske skulderstropper og bred talje bælte giver Traverse 28 S er meget komfortabel at bære. Traverse 28 S er en fuldt udstyret rygsæk til mænd og kvinder med en kort ryg. Bagcoveret er betydeligt kortere end standard.
Ergonomiske skulderstropper og bred talje bælte giver Traverse 28 S er meget komfortabel at bære. Travers 28 S har en stor rum, som er let tilgængeligt med en solid lynlås. Der er også en yderligere rum i låget, inde i rygsækken og en forreste lomme. En elastisk sidelomme holder vandflasken lettilgængelig og solbriller lagret let på en konsol på skulderstropperne.
Traverse 28 S er kompatibelt væske-system, regnslag og handy vedhæftede filer til trekking poler. Polstringen i ryggen holder en konstant cirkulation af luft og gør Traverse S er behagelig at have selv i lange perioder i en massebevægelse.
Egenskaber for Traverse 28 S:
Køn: Unisex
Rumfang: 28 L
Vægt: 970 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 27 x 20 x 62 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Everything you’ll need up in the mountains from a company where everyone are dedicated to mountain sports (and of course loving users of Ortovox products). Safe products is the key for lovely mountain experiences is the Ortovox philosophy.

Mere fra Ortovox

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!