Osprey

-
Osprey er et amerikansk firma, som blev grundlagt i Colorado i 1974. Gennem kreativitet og nytænkning har Osprey etableret sig som innovatører inden for rygsække og rejseeffekter. De var en af de første producenter, der benyttede sig af teknikken med ventilerede netpaneler i sine rygsække. I 2005 designede de desuden en helt ny type rygsæk, som former sig efter bærerens krop, hvilket giver optimal vægtfordeling. Alt dette og meget mere er årsagen til, at Osprey i dag er et af de førende brands inden for salg af rygsække, både hvad angår vandrerygsække, rejserygsække og hverdagsrygsække. Dyk derfor ned i udvalget her på siden i dag og find din favorit.

Osprey

(336 varer)

Derfor er det vigtigt med en god rygsæk

Er du et rigtigt outdoor-menneske, så ved du også allerede, hvor vigtigt det er med det rette tøj og udstyr. Det har nemlig stor betydning for hele oplevelsen, og derfor bør du ikke gå på kompromis, når du køber nyt af. Uanset hvor eller hvor meget du skal vandre, samt hvilket terræn du vandrer i, så er det vigtigt med en rygsæk, der bliver mere eller mindre vægtløs, når den sidder på din ryg. Skal du på en længere tur, hvor du har både telt, sovepose mm. med, så kan rygsækken hurtigt blive meget tung, men med en god rygsæk kan du gå med rigtig mange kilo uden at føle ubehag.

Det bør du overveje, inden du køber en Osprey rygsæk

Der er flere ting, du bør tage med i overvejelserne, inden du investerer i en rygsæk her fra siden.

  • Hvilken størrelse/hvor mange liter har du brug for?
  • Hvor mange forskellige rum har du brug for?
  • Skal rygsækken være vandafvisende?
  • Toploader eller frontloader?

Det giver naturligvis sig selv, at størrelsen er vigtig. Men det er ikke nødvendigvis nogen god ide at vælge en stor rygsæk, bare fordi du gerne vil have god plads. Du skal også tænke over din egen størrelse og vælge en rygsæk, der passer til dig. Det er som regel en god ide at vælge en rygsæk fra Osprey med flere forskellige rum. Så kan du nemt adskille dine forskellige ejendele og bedre holde et overblik over dem. De fleste rygsække her på siden er lavet i vandafvisende materialer, men vil du gerne holde vandet helt ude, anbefaler vi, at du køber et regnslag. En anden ting, der er værd at overveje er, hvordan du får adgang til dine ting i rygsækken. Er det fint for dig, at der kun er adgang fra toppen af tasken, eller vil det være praktisk, at du kan få adgang via siden eller fronten, så du kan nå dine ting, imens du har tasken på ryggen?

Vælg blandt mange gode Osprey rygsække

Her kan du finde lige præcis den Osprey rygsæk, du går og drømmer om. Her er både store og små af slagsen i mange forskellige designs og farver, og vi er derfor sikre på, du kan finde den rygsæk, du står og mangler. De fleste rygsække fra Osprey er udstyret med adskillige justerbare stropper, der sikrer, at den sidder godt og solidt på både din ryg, men også omkring skuldre, lænd og hofte.

Nogle af rygsækkene egner sig mere til friluftslivet end andre, og det er derfor også muligt at finde rygsække fra Osprey, som du med fordel kan bruge til hverdag, når du fx skal frem og tilbage imellem skole eller arbejde og dit hjem. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken rygsæk du skal vælge, så tilbyder vi heldigvis et væld af rygsække fra mange andre store brands også. Bestil din nye Osprey rygsæk hos Outnorth.dk i Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!