Daylite - ID: A027036

kampagne

OspreyDaylite

Mere info

Mere om Daylite fra Osprey

Osprey Daylite giver 13 liter ekstra til din vandre eller rejsetaske Osprey Daylite giver dig et par ekstra liter og en rygsæk til dagsture. Så hvis din rejsetaske ikke er nok, så er dette et fremragende valg. Daylite har let polstrede skulderstropper, polstret bagpanel, en mindre forlomme med lynlås og elastiske snore på fronten, som får den til at blive en rigtig god rygsæk til dagsture. Er kompatibel med fx Shuttle og Sojourn.
Egenskaber for Daylite:
Rumfang: 13 L
Vægt: 460 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 45 x 25 x 22 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Topåbning: Lynlås
Organizor: Ja
Osprey er et amerikansk firma, som blev grundlagt i Colorado i 1974. Gennem kreativitet og nytænkning har Osprey etableret sig som innovatører indenfor rygsække og rejseeffekter. De var en af de første producenter, der benyttede sig af teknikken ventilerede netpaneler i sine rygsække. 2005 designede man desuden en helt ny type rygsæk, som former sig efter bærerens krop, hvilket giver optimal vægtfordeling.

Mere fra Osprey

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!