Lige nu får du 15% ekstra rabat på produkter i vores outlet
Brug koden: OUT-SNOW

Lige nu får du 15% ekstra rabat på produkter i vores outlet
Brug koden: OUT-SNOW

Kan ikke kombineres med andre koder. Gælder varer mærket ”Outlet”. Gælder t.o.m. 26.02.2024.

Outlet

(792 varer)

Onde tunger vil måske påstå, at outdoor-aktiviteter ofte er dyre fornøjelser. Og især hvis du vil have godt grej og kvalitetstøj fra markedets bedste brands. Sådan behøver det dog heldigvis ikke at være. Her hos Outnorth.dk har vi nemlig en stor outlet, der indeholder alt, du skal bruge til dine outdooraktiviteter og sportslige udfoldelser i den fri natur.

Markedets bedste og mest anerkendte brands

Måske har du allerede en mærkepræference, og ved lige præcis, hvilken eller hvilke du skal gå efter. Det kan også være, du endnu ikke har fundet ud af, hvilke brands der tiltaler dig mest. Her hos Outnorth.dk fører vi alle de bedste og mest anerkendte brands, og det gælder naturligvis også i vores outlet, hvor vi har varer fra samtlige af dem. Fælles for de brands, du finder på Outnorth.dk, er at de alle er garanter for en høj kvalitet. Langt størstedelen af dem er etablerede brands, der har mange år på. Og så er de ikke mindst grundlagt af erfarne sports- og friluftsaktivitet-udøvere, der alle har haft deres egne, brugbare erfaringer med sig, da de stiftede brandet i sin tid. Det er for eksempel tilfældet med det svenske sports- og tøjbrand Peak Performance, der blev stiftet for over 30 år siden af talentfulde skiløbere, som selv manglede tøj til at dyrke deres. Fjällräven er ligeså om noget et mærke, der har masser af anciennitet med knap 60 år på bagen.

Vælg det rigtige tøj og udstyr

Outlettens udvalg er stort og bredt, og det kan være, du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Det er der heldigvis råd for med de mange guides til tøj såvel som udstyr. Her kan du finde al den information og den viden, du skal bruge, når du skal investere i nyt outdoor-grej. Du kan blandt andet læse om, hvordan du vælger den rigtige skaljakke, hvilket
telt, du skal vælge
, hvordan du vælger den helt rigtige sovepose samt blive klogere på, hvordan du finder lige den rygsæk, der passer til dig og dine behov. Sidstnævnte er blandt andet et spørgsmål om volumen, funktioner – for eksempel i form af hoftebælte og bæresystem – og din egen ryglængde. Vi har også en stor materialeguide, der indeholder samtlige af de materialer, der er brugt i de varer, vi har i vores webshop. Her er membran-typer for eksempel et nøgleord, fordi det er så vigtig en del af skijakker. Se alle vores guides i vores guide-oversigt. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der også er behjælpelige med den viden, du har brug for.

Køb i dag med gratis ombytning

Du kan se det hele her på siden, hvor vi har samlet de bedste varer fra de mest populære og anerkendte brands indenfor hver af deres Uanset om du kommer forbi beklædnings-, sko- eller udstyrs-outletten – eller måske dem alle tre – kan du bestille varerne hjem i dag. Vent ikke for længe! Det er gode priser, der ikke er uanede mængder af. Priserne er med andre ord yderst fordelagtige, så der er mange penge at spare på kvalitetstøj og -udstyr, som du kan få glæde af i mange år fremadrettet. Og så er der i outletten ikke mindst tøj, sko og udstyr til både herre, dame og til de mindste. Husk, at vi leverer dine nyindkøbte varer til dig uden beregning, hvis du køber for over 499 kr. Hvis ikke de lever op til dine forventninger, har du 30 dages returret – og så er det for øvrigt helt gratis at bytte varerne.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!