Gå ikke glip af dette! Lige nu kan du spare op til 600 kr i vores populære rabatstige*      Vilkår

Peak Performance

-
Når det kommer til tøj, der er skabt til outdoor-livets udfoldelser og oplevelser, er der flere brands, der er svære at komme udenom. Et af dem tør siges at være Peak Performance, der laver sports- og udelivsmode i den absolutte topklasse. Det samlede sortiment er i den grad et, der spænder bredt. Heri finder du alt fra skitøj til shorts og smarte T-shirts, der kan bruges til hverdag og på hike.

Peak Performance

(232 varer)

Sportstøj – også til hverdagsbrug

Hvor nogle sportstøjsbrands ikke just inviterer til, at man bruger tøjet til hverdag også, forholder det sig anderledes med Peak Performance. Tøjet fra det svenske brand betegnes nemlig lige så som modetøj, der sagtens kan bruges til andet end sportslige udfoldelser inden- eller udendørs. Peak Performance kan med andre ord ses som et sportsmodemærke.

Svensk, professionelt og cool design til alle

Det var i byen Åre, der er en svensk bjergby i Jämtland, at Peak Performance i 1986 blev grundlagt. Og det var lige så meget af nød, som det var af lyst. De tre grundlæggere bag Stefan Engström, Christer Mårtensson og Peter Blom, der alle er talentfulde skiløbere, var mildest talt ikke begejstrede for det tøj, der dengang var på markedet. De manglede tøj, der forenede funktionalitet med et moderigtigt og cool udtryk, som de rent faktisk også havde lyst til at gå i. Det skulle samtidig ikke være tøj, der var kedeligt at se på. Og så ville de ikke mindst gerne kunne opholde sig længere tid i pisterne, når de var ude. Egne erfaringer var således med til at skabe det Peak Performance, som vi kender i dag; med funktionalitet, gode varmeegenskaber og et cool, lækkert design som nøgleord. Og det er noget, mærket også efterlever i dag. Siden starten er det svenske team blevet en mand større, da Jonas Ottoson, der ligeså er tidligere alpin skiløber, stødte til. Det hele startede vel og mærke med skitøj, men Peak Performances sortiment er kun blevet større siden, ligesom brandet i dag er så stort, at det forhandles over det meste af verden.

Skjorter i Grunge-stil og lækre dunjakker

Hvad designet angår, så var det i den grad et, der bar præg af den tid, brandet kom på markedet. Firserne kendetegnes som Grunge-modeperioden, og det kom også til udtryk hos Peak Performance. Det gjorde det blandt andet med de ternede og ru uldskjorter – de såkaldte flannel shirts – i bedste Kurt Cobain-stil. Dagen i dag er Peak Performance lige så meget kendt for deres smarte dunjakker, som der er en del af i sortimentet, og som laves til både mænd, kvinder og børn i mange forskellige farver. Fælles for samtlige af jakkerne fra det svenske brands er – foruden det moderigtige og cool design – den gode kvalitet. Det er i det hele taget en egenskab, der kendetegner alle produkterne fra Peak Performance.

Køb Peak Performance hos
Outnorth.dk

Du kan se vores udvalg af Peak Performance her på. Vi forhandler brandet til både mænd, kvinder og til børn, så her kan du finde noget til store som små. Det gælder både det udvendige og det, der holder dig varm helt indefra i form af skiundertøj. Priserne varierer og der er tilmed en del tilbud at vælge imellem, så der er noget for enhver pengepung og budget. Når du har fundet de Peak Performance-ting, som din garderobe mangler, kan du bestille det hjem online. Vi leverer det til dig fragtfrit, hvis du køber for over 499 kr. – og tilbyder desuden gratis ombytning og 30 dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!