Detour Bag 35L - ID: A028214

Peak PerformanceDetour Bag 35L

Mere info

Mere om Detour Bag 35L fra Peak Performance

Detour Bag 35L fra Peak Performance er en holdbar skuldertaske, der vil vare i mange år. I det store hovedrum, smålommer og sidelomme med lynlås, kan du nemt placere dine ting, du ønsker at bære med dig hver dag. Detour Bag 35L har bærehåndtag og aftagelig skulderrem.
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Detour Bag 35L:
Regntæt: Nej
Vandtæt: Nej
Rumfang: 35 L
Vægt: 800 g
Laptop lomme: Nej
Rullelukning: Nej
Antal indvendige lommer: 3
Antal udvendige lommer: 1
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Sportstasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!