Men's Black Light Helium Hooded Jacket - ID: A028208

kampagne

Peak PerformanceMen's Black Light Helium Hooded Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Black Light Helium Hooded Jacket fra Peak Performance

Men’s Black Light Helium hættejakke fra Peak Performance er en varm dunjakke til mænd med vind- og vandafvisende Pertex stof. Det gør jakken optimal både som et mellemlag våde dage og en ydre beskyttende under tørre dage. Jakken er meget let og kan nemt pakkes i en rygsæk under vandretur. Men’s Black Light Helium hættejakke har en normal pasform og måler 74,5 cm midt bagpå i størrelse M. Jakken er fyldt med dun fra ænder, der ikke har tvangsfodret eller plukket levende.
Materiale: 100% Polyamid PERTEX®
Egenskaber for Men's Black Light Helium Hooded Jacket:
Fill Power: 700 CUIN
Vandtæt: Nej
Vægt: 290 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Polstring: Andedun
Andel dun: 90 %
Andel fjer: 10 %
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Dunjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!