Men's Black Light Helium Jacket - ID: A028207

kampagne

Peak PerformanceMen's Black Light Helium Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Black Light Helium Jacket fra Peak Performance

Men’s Black Light Helium Jacket fra Peak Performance er en varm dunjakke til mænd med vind- og vandafvisende Pertex stof. Det er let at pakke i din rygsæk på trek og fungerer samt mellem lag som overjakke Men’s Black Light Helium Jacket har en normal pasform og måler 75 cm midt bagpå i størrelse M. Den har to lynlås sidelommer og én brystlomme. Jakken er polstret med dun fra ænder, der ikke blev plukket overlevende eller tvangsfodret.
Materiale: 100% Polyamid PERTEX®
Egenskaber for Men's Black Light Helium Jacket:
Fill Power: 700 CUIN
Vandtæt: Nej
Vægt: 280 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Nej
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Nej
Polstring: Andedun
Andel dun: 90 %
Andel fjer: 10 %
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Dunjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!