Men's Black Light Long Shorts - ID: A028204

Peak PerformanceMen's Black Light Long Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Black Light Long Shorts fra Peak Performance

Men’s Black Light Long Shorts er holdbare shorts til mænd i en behagelig stretch stof. De er perfekte til vandreture eller hverdagsbrug. Men’s Black Light Long Shorts har en normal pasform og inderbensøm der måler 39,5 cm i størrelse M. To lynlås sidelommer og en lomme med lynlås gør du passer med de mest nødvendige lige ved hånden. Kil skridtet for bedre bevægelsesfrihed.
Vægt 280 g
Materiale: 88% polyamid, 12% elastan
Egenskaber for Men's Black Light Long Shorts:
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!