Men's Black Light Long Shorts - ID: A028204

kampagne

Peak PerformanceMen's Black Light Long Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Black Light Long Shorts fra Peak Performance

Men’s Black Light Long Shorts er holdbare shorts til mænd i en behagelig stretch stof. De er perfekte til vandreture eller hverdagsbrug. Men’s Black Light Long Shorts har en normal pasform og inderbensøm der måler 39,5 cm i størrelse M. To lynlås sidelommer og en lomme med lynlås gør du passer med de mest nødvendige lige ved hånden. Kil skridtet for bedre bevægelsesfrihed.
Vægt 280 g
Materiale: 88% polyamid, 12% elastan
Egenskaber for Men's Black Light Long Shorts:
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!