Men's Civil Active Jacket - ID: A028234

kampagne

Peak PerformanceMen's Civil Active Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Civil Active Jacket fra Peak Performance

Men’s civil Active Jacket fra Peak Performance er et klassisk al slags vejr jakke til mænd i moderne design. Gore-Tex-membran gør jakken vind- og vandtæt, mens fugt og sved fra kroppen trænger ind i stoffet, og sørger for, at du holder dig tør og opretholder en komfortabel kropstemperatur, selv når du bevæger dig hurtigt. Men’s Civil Active Jacket har en afslappet pasform og måler 81,5 cm midt bagpå i størrelse M. asymmetrisk og vandtæt YKK Aqua Guard lynlåse midt foran. Reflekser bagpå.
Åndbarhed: Ret 3
Vægt: 380 gram
Materiale: Gore-Tex Active 42% polyamid, 34% EPTFE, 24% Polyester
Egenskaber for Men's Civil Active Jacket:
Svejsede sømme: Nej
For: Nej
Membran: GORE-TEX
Vægt: 380 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 23000 mm
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!