Men's Civil Hooded Mid Jacket - ID: A028235

kampagne

Peak PerformanceMen's Civil Hooded Mid Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Civil Hooded Mid Jacket fra Peak Performance

Men’s Civil Hooded Mid Jacket fra Peak Performance er en varm hættetrøje til mænd. Det er lavet af en behagelig, elastisk blanding af syntetisk og uld, som også absorberer fugt og tørrer hurtigt. Det gør denne trøje er lige så velegnet som et mellemlag på kølige vandretur eller som en pæn, overtøj på byen. Men’s Mid Civil hættejakke har en normal pasform og måler 69 cm midt bagpå i størrelse M. Tommelfingerhuller forhindrer den kolde vind finder vej ind i ærmet og køler dig ned.
Vægt: 390 g
Materiale: 82% polyester 10% elastan 8% uld
Egenskaber for Men's Civil Hooded Mid Jacket:
Materiale: Merinould/syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!