Men's Civil Merino LS T-shirt - ID: A028249

kampagne

Peak PerformanceMen's Civil Merino LS T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Civil Merino LS T-shirt fra Peak Performance

Men’s Civil Merino LS shirt fra Peak Performance er en blød og behagelig sweater i en blanding af merinould og polyester for mænd. Det gør sweateren elastisk, svedtransporterende og hurtigtørrende og samtidig være behageligt at have på for både udendørs aktiviteter i byen. Men’s Civil Merino LS T-shirt har en normal pasform og måler 69 cm midt bagpå i størrelse M.
Vægt 180 g
Materiale: 65% polyester, 35% Merinould
Egenskaber for Men's Civil Merino LS T-shirt:
Materiale: Merinould/syntetisk
Lynlås: Nej
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Trøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!