Men's Civil Pants - ID: A028233

kampagne

Peak PerformanceMen's Civil Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Civil Pants fra Peak Performance

Men’s Civil Pants fra Peak Performance er en moderne buks til mænd, der er aktive i det daglige liv. Bukserne er elastiske, behagelig talje og hurtigtørrende, åndbar - perfekt på cyklen til og fra arbejde, gåtur med hunden eller når du blot ønsker at være både elegant og teknisk på samme tid. Men’s Civil Pants er normal pasform og den indre bensøm måler 78,5 cm i størrelse M. Dobbelt stof på bagsiden, leddelte knæ og lynlås i ankler med reflekterende gør disse bukser til dine foretrukne hver dag.
Vægt: 390 g
Materiale: 52% Bomuld, 48% Polyester
Egenskaber for Men's Civil Pants :
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 5 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 1 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Hverdags Bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!