Men's Civil T-shirt - ID: A028230

kampagne

Peak PerformanceMen's Civil T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Civil T-shirt fra Peak Performance

Men’s Civil t-shirt fra Peak Performance er en klassisk t-shirt med en afslappet pasform til mænd. Den er lavet af et syntetisk og bomuld blanding, der giver en hurtig tørrende materiale, der også transporterer væk fugt og sved, og sørger for, at du er komfortabel hele dagen. Men’s Civil T-shirt måler 72,5 cm midt bagpå i størrelse M.
Vægt: 150 g
Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
Egenskaber for Men's Civil T-shirt:
Materiale: Bomuld
Lynlås: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!