Men's Fremont Jacket - ID: A028248

kampagne

Peak PerformanceMen's Fremont Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Fremont Jacket fra Peak Performance

Men’s Fremont Jacket fra Peak Performance er en utrolig let løbejakke til mænd. Den er meget åndbar og transporterer fugt effektivt væk, så du forbliver komfortabel i hele løbeturen. Når jakken ikke længere er nødvendig stuve nemt væk i sin egen lomme. Men’s Fremont Jacket har en normal pasform og måler 73,5 cm midt bagpå i størrelse M. Reflekterende print.
Vægt: 170 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Fremont Jacket:
Vandtæt: Nej
Vægt: 160 g
Hovedmateriale: Polyester
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 1 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Ventileret hul: Nej
Manchetter med tommelfingerhul: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbejakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!