Men's Fremont Shorts - ID: A028247

kampagne

Peak PerformanceMen's Fremont Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Fremont Shorts fra Peak Performance

Men’s Fremont Shorts fra Peak Performance er en utroligt lette løbeshorts til mænd. De er meget åndbare og transporterer fugt effektivt væk, så du forbliver komfortabel i hele løbeturen. Men’s Fremont shorts har normal pasform og den indre bensøm måler 18 cm i størrelse M. Stretch stof og en lynlås lomme i ryggen. Løbegang i taljen med en lille nøgle lomme indeni,
Vægt: 100 g
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Fremont Shorts:
Benlængde: Korte
Hovedmateriale: Polyester
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbeshorts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!