Men's Frost Down Hood Jacket - ID: A108027

Outlet
20% ekstra - KODE

Peak PerformanceMen's Frost Down Hood Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Frost Down Hood Jacket fra Peak Performance

Men’s Frost Down Hood Jacket er en meget slidstærk let jakke fra Peak Performance, der kan bruges til alle udendørs aktiviteter om vinteren. Med isolering i andedun og en skal i en fluorkarbonfri genbrugs Pertex® polyester er du klar til eventyr. Bær det under en skaljakke, når kulden trænger ind, eller alene, når vejret tillader det. Den har masser af lommer og er lille og let, uden at der går tab af varme. Herre størrelser.
  • Materiale: 100% Polyamid. Fyldning: 90% Dun, 10% Fjer
Egenskaber for Men's Frost Down Hood Jacket:
Bæredygtighed: Fluorkarbonfri imprægnering
Fill Power: 700 CUIN
Vandafvisende: Ja
Vægt: 630 g
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Nej
Polstring: Andedun
Andel dun: 90 %
Andel fjer: 10 %
Når det kommer til tøj, der er skabt til outdoor-livets udfoldelser og oplevelser, er der flere brands, der er svære at komme udenom. Et af dem tør siges at være Peak Performance, der laver sports- og udelivsmode i den absolutte topklasse. Det samlede sortiment er i den grad et, der spænder bredt. Heri finder du alt fra skitøj til shorts og smarte T-shirts, der kan bruges til hverdag og på hike.

Mere fra Peak Performance

Se alle Dunjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!