Men's Gallos Dyedron LS T-shirt - ID: A028239

kampagne

Peak PerformanceMen's Gallos Dyedron LS T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Gallos Dyedron LS T-shirt fra Peak Performance

Men’s Gallos Dyedron LS T-shirt fra Peak Performance er en langærmet trøje til mænd. Den er farvet uden en eneste dråbe vand takket være en C02 farvning teknik, der både sparer energi og kan udelukke vand helt. Men’s Gallos Dyedron LS T-shirt væger væk fugt, tørrer hurtigt og er virkelig behagelig. Den måler 71 cm midt bagpå i størrelse M og har en normal pasform.
Vægt: 180 g
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Gallos Dyedron LS T-shirt:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!