Men's Jim Shorts - ID: A029389

kampagne

Peak PerformanceMen's Jim Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Jim Shorts fra Peak Performance

Men’s Jim Shorts fra Peak Performance er badebukser til mænd med alle de funktioner, du har brug for til at nyde en hel dag på stranden. Men’s Jim Shorts har en normal pasform med elastikbånd i taljen, Snoretræk for at justere størrelse og meshforing på indersiden. To lommer på siderne og en baglomme.
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Jim Shorts:
Inderbukser: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!