Men's Method Pants - ID: A028223

kampagne

Peak PerformanceMen's Method Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Method Pants fra Peak Performance

Men’s MethodPant fra Peak Performance er holdbare udendørs bukser til mænd, der er egnede til de fleste udendørs aktiviteter. De har to-vejs stretch og leddelte knæ for øget komfort og bevægelsesfrihed, de er vandafvisende og vindtæt, de tørrer hurtigt, hvis de bliver våde og transporterer effektivt fugt og sved væk fra kroppen, så du holder dig tør. Men’s Metode Bukser er normal pasform og inderbensøm måler 80,5 cm i størrelse M. To åbne lommer med en mønt lomme. En lomme på lårlommer, en baglomme og en lomme til din mobiltelefon.
Vægt: 360 gram
Materiale: 94% polyamid 6% spandex
Egenskaber for Men's Method Pants:
Zip-off: Nej
Justering nederst i buksebenet: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtætte: Ja
For: Uforede
Antal lommer: 5 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 1 stk
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!