Men's Method Shorts - ID: A028224

kampagne

Peak PerformanceMen's Method Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Method Shorts fra Peak Performance

Men’s Method shorts fra Peak Performance er en robust udendørs shorts til mænd, der er egnede til de fleste udendørs aktiviteter. De har to-vejs stretch for komfort og bevægelsesfrihed, de er vandafvisende og vindtæt, de tørrer hurtigt, hvis de bliver våde og transporterer effektivt fjerner fugt og sved væk fra kroppen, så du holder dig tør. Men’s Method Shorts har en normal pasform og sømmen i inderbenet måler 26,5 cm i størrelse M. To lynlås lommer på benene, to åbne lommer, en møntlomme, en lomme til din telefon og en lomme på bagsiden.
Vægt: 280 g
Materiale: 94% polyamid 6% spandex
Egenskaber for Men's Method Shorts:
Benlængde: Korte
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtætte: Ja
For: Uforede
Antal lommer: 7 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 1 stk
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!