Men's Rucker LS T-shirt - ID: A028213

kampagne

Peak PerformanceMen's Rucker LS T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Rucker LS T-shirt fra Peak Performance

Men’s Rucker s LS t-shirt fra Peak Performance er en teknisk træningstop for mænd. Den er lavet af hurtigttørrende materiale, der effektivt væger væk fugt for dig at være tør og komfortabel hele løbeturen. Men’s Rucker s LS T-shirt har en normal pasform og måler 72 cm midt bagpå i størrelse M. Den har tapet søm på brystet og mesh under armene for optimal ventilation. Reflekterende detaljer holder dig synlig uanset hvad tid på dagen du vælger at træne.
Vægt 210 g
100% polyester
Egenskaber for Men's Rucker LS T-shirt:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Kompression: Nej
Netpaneler: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!