Men's Rucker T-shirt - ID: A028212

kampagne

Peak PerformanceMen's Rucker T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Rucker T-shirt fra Peak Performance

Men’s Rucker T-shirt I Peak Performance er en teknisk træningstop for mænd. Den er lavet af et hurtigt tørrende og elastisk materiale, der tørrer hurtigt og væger væk fugt. Så du holder dig tør og komfortabel i hele din træning. Men’s Rucker T-shirten har en normal pasform og måler 72 cm midt bagpå i størrelse M. Den har tapet søm på brystet og mesh under armene for optimal ventilation. Reflekterende giver dig mulighed for at træne på hvilken som helst tidspunkt af dagen og være fuldt synlig for andre.
Vægt 150 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Rucker T-shirt:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Kompression: Nej
Netpaneler: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Træningstrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!