Men's Running Structure Pants - ID: A028242

kampagne

Peak PerformanceMen's Running Structure Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Running Structure Pants fra Peak Performance

Men’s Running Structure Pants fra Peak Performance kører shorts i afslappet design til mænd. De transporterer effektivt fugt og sved, tørrer hurtigt, hvis de bliver våde og opretholder en behagelig temperatur, uanset hvor hårdt du træner. Men’s Running Structure Pants har normal pasform og en indre bensøm der måler 73,5 cm i størrelse M. To åbne lommer. Elastik i ryggen og i kanten forneden. Løbegang i linning og reflekterende detaljer forneden.
Vægt: 260 g
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Running Structure Pants:
Benlængde: Full Length
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Ja
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Trænings bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!