Men's Stark Pants - ID: A028199

kampagne

Peak PerformanceMen's Stark Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Stark Pants fra Peak Performance

Men’s Stark Pants fra Peak Performance er vind og vandtætte regnbukser til mænd med Gore-Tex Active Shell membran, der beskytter dig mod dårligt vejr, og frigiver fugt og overskudsvarme. Det gør disse regnbukser optimale til hverdagsbrug og vandreture. Men’s Stark Pants har normal pasform og måler 85 cm på inderbensøm størrelse M. De har en blød, elastisk talje, der kan justeres med snøre og har en lille nøgle lomme indeni. Buksebenene justeres med lynlåse og velcro. Bøjede knæ for større bevægelsesfrihed.
Materiale: Gore-Tex 42% polyamid, 34% ePTFE, 24% polyester
Egenskaber for Men's Stark Pants:
Justering nederst i buksebenet: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
Svejsede sømme: Nej
For: Nej
Membran: GORE-TEX
Vægt: 250 g
For: Uforede
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 1 stk
Vandsøjletryk: 23000 mm
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Seler: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Regnbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!