Men's Structure Crew Neck - ID: A028240

kampagne

Peak PerformanceMen's Structure Crew Neck

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Structure Crew Neck fra Peak Performance

Men’s Structure Crew Neck fra Peak Performance er en sporty trøje for mænd at bære i hverdagen eller på løbeturen. Den væger væk fugt, tørrer hurtigt og er utrolig komfortabel. Men’s Structure Crew Neck har en normal pasform og måler 70,5 cm midt bag i størrelse M. Elastisk søm på bagsiden og reflekterende detaljer på manchetterne.
Vægt: 320 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Structure Crew Neck:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Kompression: Nej
Netpaneler: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!