Men's Structure Zipped Hooded Sweater - ID: A028245

kampagne

Peak PerformanceMen's Structure Zipped Hooded Sweater

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Structure Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance

Women’s Structure Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance er en løbetrøje for mænd, der foretrækker afslappet stil, men stadig ønsker at have det tekniske som sportstøj byder. Denne hættetrøje transporter effektivt sved og fugt væk fra kroppen, tørrer hurtigt og sikrer, at du opretholder en behagelig temperatur hele træningen. Women’s Structure Zipped Hooded Sweater har normal pasform og måler 70,5 cm midt bag i størrelse M. Kængurulomme midten og løbegang i hætten. Elastik nederst bagtil og reflekterende detaljer på manchetterne.
Vægt: 490 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Structure Zipped Hooded Sweater:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Kompression: Nej
Netpaneler: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!