Men's Structure Zipped Hooded Sweater - ID: A028245

Peak PerformanceMen's Structure Zipped Hooded Sweater

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Structure Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance

Women’s Structure Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance er en løbetrøje for mænd, der foretrækker afslappet stil, men stadig ønsker at have det tekniske som sportstøj byder. Denne hættetrøje transporter effektivt sved og fugt væk fra kroppen, tørrer hurtigt og sikrer, at du opretholder en behagelig temperatur hele træningen. Women’s Structure Zipped Hooded Sweater har normal pasform og måler 70,5 cm midt bag i størrelse M. Kængurulomme midten og løbegang i hætten. Elastik nederst bagtil og reflekterende detaljer på manchetterne.
Vægt: 490 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Men's Structure Zipped Hooded Sweater:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Kompression: Nej
Netpaneler: Nej
Når det kommer til tøj, der er skabt til outdoor-livets udfoldelser og oplevelser, er der flere brands, der er svære at komme udenom. Et af dem tør siges at være Peak Performance, der laver sports- og udelivsmode i den absolutte topklasse. Det samlede sortiment er i den grad et, der spænder bredt. Heri finder du alt fra skitøj til shorts og smarte T-shirts, der kan bruges til hverdag og på hike.

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!