Men's West 4th Street Print Jacket - ID: A028210

kampagne

Peak PerformanceMen's West 4th Street Print Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's West 4th Street Print Jacket fra Peak Performance

Men’s West 4th Street Print Jacket fra Peak Performance er et pænt designet vindjakke, der passer lige godt i skoven på byen. Men’s West 4th Street Print Jacket har en løs pasform og måler 78,5 cm midt bagpå i størrelse M. Mesh paneler for øget ventilation og reflekterende detaljer gør dig fuldt synlig selv i mørke.
Vægt 260 g
94% Polyamid 6% Elastan
Egenskaber for Men's West 4th Street Print Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Justerbar i talje: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbejakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!