Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Peak Performance Bukser - Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Peak Performance Bukser

(35 varer)

I Peak Performances kollektion af bukser finder du en høj kvalitet til alle typer af sportsaktiviteter og friluftsliv. Peak Performance fremstiller alt fra alsidige basislag og lange underbukser til slidstærke yderlag og skalbukser.

Peak Performance udvikler deres kollektion på en måde, så du kan yde dit bedste uden unødvendigt pynt. Godt og stilrent funktionstøj, som holder, både når det kommer til stil og kvalitet, og der er designs til både damer og herrer.

Skalbukser til skiløb og ture til toppen

Peak Performance fremstiller bukser, som klarer selv de hårdeste forhold. Det er perfekt til dig, som dyrker alpinski, tager ture til toppen eller klatrer dér, hvor det er rigtig koldt. Bukserne er ofte lette og enkle at pakke ned, men er forsynet med egenskaber, der klarer hårde forhold. Mange af bukserne er både vind- og vandtætte og bevarer den åndbare egenskab.

Til disse typer forhold fås bl.a. Peak Performance Black Light, der er fremstillet af Gore Tex og fås i både en dame- og herremodel. Lignende vind- og vandtætte skalbukser fås også i Gore Tex Active Shell.

Peak Performance designer også softshellbukser, som kan anvendes som mellemlag og yderskal.

Løbetights til alle årstider

Leder du efter løbetights, finder du et stort udvalg hos Peak Performance. Løbebukserne fås til alle årstider og i alle størrelser. Til de varmere dage fås korte bukser og lange løbetights med en god åndbar evne. Løber du gerne, uanset årstid, kan du vælge de bukser som klarer efterårs- og vinterkulden på bedste vis. Vil du begive dig ud i sværere terræn, fås der de bukser, der er specielt tilpasset til formålet.

Mange af Peak Performances løbebukser er syet med flade sømme, hvilket modvirker unødvendige gnavsår.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!