• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Peak Performance Bukser - Svenske Peak Performance blev grundlagt i Åre i året 1986 af tre talentfulde skiløbere. De startede fra deres egne erfaringer og begyndte at skabe tøj i en høj kvalitet og stilfuldt design. I dag fremstiller Peak Performance funktionel beklædning, til blandt andet skiløb, træning og friluftsliv, men også en masse hverdagstøj. Peak Performance er i dag en af Skandinaviens førende mærker, når det kommer til sportstøj.

Peak Performance Bukser

(18 varer)

I Peak Performances kollektion af bukser finder du en høj kvalitet til alle typer af sportsaktiviteter og friluftsliv. Peak Performance fremstiller alt fra alsidige basislag og lange underbukser til slidstærke yderlag og skalbukser.

Peak Performance udvikler deres kollektion på en måde, så du kan yde dit bedste uden unødvendigt pynt. Godt og stilrent funktionstøj, som holder, både når det kommer til stil og kvalitet, og der er designs til både damer og herrer.

Skalbukser til skiløb og ture til toppen

Peak Performance fremstiller bukser, som klarer selv de hårdeste forhold. Det er perfekt til dig, som dyrker alpinski, tager ture til toppen eller klatrer dér, hvor det er rigtig koldt. Bukserne er ofte lette og enkle at pakke ned, men er forsynet med egenskaber, der klarer hårde forhold. Mange af bukserne er både vind- og vandtætte og bevarer den åndbare egenskab.

Til disse typer forhold fås bl.a. Peak Performance Black Light, der er fremstillet af Gore Tex og fås i både en dame- og herremodel. Lignende vind- og vandtætte skalbukser fås også i Gore Tex Active Shell.

Peak Performance designer også softshellbukser, som kan anvendes som mellemlag og yderskal.

Løbetights til alle årstider

Leder du efter løbetights, finder du et stort udvalg hos Peak Performance. Løbebukserne fås til alle årstider og i alle størrelser. Til de varmere dage fås korte bukser og lange løbetights med en god åndbar evne. Løber du gerne, uanset årstid, kan du vælge de bukser som klarer efterårs- og vinterkulden på bedste vis. Vil du begive dig ud i sværere terræn, fås der de bukser, der er specielt tilpasset til formålet.

Mange af Peak Performances løbebukser er syet med flade sømme, hvilket modvirker unødvendige gnavsår.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!