Peak Performance Jakker - Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Peak Performance Jakker

(80 varer)

Peak Performance jakker til kvinder og mænd

Peak Performance jakker er ikke alene smarte hverdagsjakker, de egner sig også utroligt godt til skiløb, klatring og vandring. Jakkerne fra Peak Performance holder dig varm og tør året rundt og passer perfekt til børn og voksne i alle aldre. Forelsk dig i en af de mange klassikere, og bestil din favorit hos Outnorth.dk i dag – vi prismatcher alle vores produkter!

Her gør en Peak Performance jakke en forskel

Du vil helt sikkert elske at hoppe i din nye Peak Performance jakke, hvis du:
  • Er på udkig efter en chik hverdagsjakke, der kan holde dig varm
  • Mangler en smart og funktionel skijakke med høj åndbarhed
  • Er vild med friluftsliv og vandreture i alt slags vejr – selv regnvejr!
  • Ønsker maksimal bevægelighed og performance, når du dyrker sport

Vælg en Peak Performance jakke, der passer til dine behov!

Det kommer formentlig bag på de færreste, at der er stor forskel på varme dunjakker, friluftsjakker og jakker, der er designet til sportsgrene med højt aktivitetsniveau. Det nytter derfor ikke noget at bestille den første og flotteste Peak Performance jakke hjem, hvis du har brug for jakke med høj åndbarhed, funktionelle lommer eller lignende.

Vi anbefaler altid, at du overvejer følgende, inden du køber din nye jakke:
  • Funktionalitet: Vælg en jakke, der egner sig godt til dit primære brug. Skal den være vindtæt, vandtæt, åndbar eller varm, når vinteren står for døren?
  • Design: Din jakkes pasform er afgørende for din bevægelighed, komfort og stil. Har du brug for særlige lommer til skiliftkort og en hætte, når det begynder at regne?
  • Behov: Er du vild med at klatre, stå på ski eller vandre? Så bør du købe en jakke, der er designet til formålet.
Dertil er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig godt tilpas i jakken. Peak Performance er kendt for at lave jakker i flotte farver til både mænd og kvinder. Du kan derfor være (næsten) sikker på at finde en Peak Performance jakke, der falder i din smag!

Hvad er vigtigst – åndbarhed, vandtæthed eller vindtæthed?

Når du køber en jakke fra Peak Performance, kan du være sikker på, at designet og materialerne er nøje udvalgt, så du får den bedste brugeroplevelse. Dermed ikke sagt at jakkerne er ens! Der er nemlig stor forskel på, hvor vindtætte, vandtætte og åndbare de er. Skal du på alpinskitur, kan det være en rigtig god idé at gå efter en mellemlagsjakke, der kan holde dig varm i kolde omgivelser, uden at det går udover åndbarheden. Flere vælger desuden at gå efter en jakke – evt. med GoreTex, der kan tåle, at du falder i sneen.

Vil du være sikker på at kunne holde varmen, og at din krop kan ånde i din nye jakke, bør du altid investere i en svedtransporterende skitrøje. På den måde undgår du at blive kold, når du sidder stille i skiliften. Er du derimod vild med friluftsliv og vandreture i skoven, er det formentlig vigtigere, at jakken ikke vejer for meget, og at den kan holde dig tør – selv under de værste regnskyl.

Dunjakkerne fra Peak Performance – en uundgåelig klassiker!

De alsidige dunjakker fra Peak Performance egner sig utroligt godt til hverdag og fritid. De populære jakker er nemlig ikke alene stilfulde – de fungerer også til de fleste aktiviteter i vinterhalvåret.

Blandt de populære modeller finder du f.eks. Peak Performance Frost Down, som er foret med andedun. Jakken findes i et utal af farver og ikke mindst størrelser til både mænd og kvinder. Flere af jakkerne har endda en smart hætte, som kan holde dig tør og varm om ørene.

Jakkerne fra Peak Performance fungerer som både mellemlag og yderlag, alt afhængig af hvor varmt eller koldt det er. Du kan derfor sagtens tage en regnjakke ud over din dunjakke, når det står ned i stride strømme.

Undgå kulde med mellemlagsjakken fra Peak Performance

Det kan være svært at finde en vinterjakke, der kan det hele fra tidlig morgen til sen aften, når du skal på vandre-, frilufts- eller langrendstur. Det er imidlertid vigtigt, at du holder dig fra lange og tunge vinterjakker, når du skal ud og bevæge dig i naturen.

For selvom en ekstravarm dunjakke lyder fristende, vil du som regel få det alt for varmt, når du først får aktiveret kroppen. Det kan derfor meget bedre betale sig at købe en Peak Performance mellemlagsjakke og iklæde sig to – hvis ikke tre – lag i vinterhalvåret.

Det berømte trelagsprincip går i al sin enkelhed ud på at iklæde sig flere lag, hvor:
  • Første lag er tyndt og tætsiddende – gerne i et i syntetisk materiale eller uld.
  • Mellemste lag er en isolerende og tætsiddende bluse, der kan holde kroppen varm og fjerne fugt.
  • Sidste lag er en vindtæt jakke i åndbart materiale, der beskytter kroppen mod kold luft.
Bevæger du dig i områder med meget nedbør kan du med fordel bruge dunjakken fra Peak Performance som mellemlag, når det regner og blæser. Mellemlagsjakken er desuden et hit, fordi den ikke vejer ret meget. Det er derfor let at tage den af og binde om livet eller rygsækken, når det bliver for varmt.

Peak performance skijakker er designet af skiløbere til skiløbere

De svenske grundlæggere bag Peak Performance var begge passionerede skiløbere – og det kan ses på de populære skijakker, der sidenhen har taget verden med storm.
Der er nemlig kælet for detaljen, det enkle design og ikke mindst den høje funktionalitet hos Peak Performance. De populære skijakker til børn og voksne har nemlig et højt vandsøjletryk, praktiske lommer til liftkort og en høj åndbarhed skønt det varmt forede materiale.

Løbe- og klatrejakkerne fra Peak Performance er også noget for sig. De smarte jakker har nemlig en høj åndbarhed og flere smarte funktioner – heriblandt udgange til ledninger og høretelefoner.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af jakker fra Peak Performance, og forelsk dig i en, der passer til netop dine behov! Når du køber din jakke hos os, får du fri ombytning og 30 dages returret!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!