Peak Performance Jakker - Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Peak Performance Jakker

(47 varer)

Hos os finder du et stort udvalg af Peak Performance jakker til både hverdag, friluftsliv og sportsaktiviteter. Jakkekollektionen består af modeller til dame, herre, børn og juniorer i designs, der er tilpasset skiløb, klatring og løb. Køb din nye Peak Performance jakke online hos Outnorth, så holder du dig både varm og lækker hele vinteren lang.

Skijakker udviklet af skiløbere

Peak Performance er siden opstarten tilbage i 80’erne - med base i svenske Åre - nu kommet langt uden for Sverige og Jämtlands grænser. Dette har man gjort ved at skabe sports- og fritidstøj af en høj kvalitet, som ifølge produktudviklerne var en mangelvare på markedet. Grundlæggerne var selv skiløbere, og det skulle vise sig, at de opfyldte et behov hos mange, ikke mindst hos deres ligesindede.

Peak Performance skaber funktionelle jakker med et enkelt design, uden at være kedelige, og er nu blevet populære både blandt almindelige mennesker og eventyrere. Peak Performance er etableret af skiløbere, men der er gode jakker fra mærket til alle mulige slags aktiviteter. Peak Performance Black Light er for eksempel en alsidig jakke, som fungerer rigtigt godt til alle årstider og vejrforhold. Leder du efter en løbejakke, finder du også det, for eksempel Peak Performance Focal Jacket som har en god åndbarhed og mange smarte funktioner som for eksempel udgang til ledning.

Dunjakker

Peak Performance dunjakker er blevet en moderne klassiker, som holder både i byen og på fjeldet. Peak Performance Frost Down er en jakke foret med andedun, som fås i flere forskellige modeller i både dame- og herrestørrelser.

Peak Performance Frost Down er en meget alsidig jakke, som fungerer til de fleste aktiviteter i vinterhalvåret. Dunjakkerne fås i mange forskellige designs, som fungerer som både mellemlag eller yderjakke. De fås med eller uden hætte og som parkamodel til kvinder.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!