kampagne

Peak PerformanceTrail Hat 2

Mere info

Mere om Trail Hat 2 fra Peak Performance

Trail Hat 2 fra Peak Performance er en hurtigtørrende hue med meget åndbar og stram, elastisk pasform. Det transporterer effektivt fugt væk og holder dig varm og tør under intensive udendørs aktiviteter. Trail Hat 2 har reflekterende detaljer, så du kan træne alle tidspunkter af dagen og stadig være fuldt synlige.
Vægt 40 gram
80% polyamid, 20% elastan
Egenskaber for Trail Hat 2:
Materiale: Syntetisk
For: Nej
Membran: Nej
Ventileret: Ja
Vindtæthed: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Huer & halstørklæder

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!