kampagne

Peak PerformanceTrail Headband 2

Mere info

Mere om Trail Headband 2 fra Peak Performance

Trailhead Band 2 fra Peak Performance er en klassisk pandebånd for hengivne løbere. Det transporterer effektivt sved væk, tørrer hurtigt og forbliver varm selv når de er våde. Det elastiske materiale sidder stramt omkring hovedet for en perfekt pasform i enhver højintensive aktiviteter. Trailhead Band 2 har reflekterende detaljer for øget synlighed i mørke.
Vægt 30 gram
80% polyamid, 20% elastan
Egenskaber for Trail Headband 2:
Materiale: Syntetisk
For: Nej
Membran: Nej
Ventileret: Ja
Vindtæthed: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Huer & halstørklæder

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!