Women's Amity Shorts - ID: A028226

kampagne

Peak PerformanceWomen's Amity Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Amity Shorts fra Peak Performance

Women’s Amity Shorts fra Peak Performance er et par robuste udendørs shorts til kvinder i en elastisk, elegant design. De tilbyder vind og vandafvisende beskyttelse, der tørrer hurtigt og effektivt væger væk fugt og sved, så du holder en behagelig temperatur hele dagen på vandreturen i skoven eller i byen. Women’s Amity shorts har smal pasform og inder-ben sømmen er 21,5 cm i størrelse S. En lomme på benet med lynlås, to åbne lommer foran, en mobil lomme og en baglomme.
Vægt: 200 g
Materiale: 94% polyamid 6% spandex
Egenskaber for Women's Amity Shorts:
Benlængde: Korte
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtætte: Ja
For: Uforede
Antal lommer: 5 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 1 stk
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!