Women's Amity Shorts - ID: A028226

Peak PerformanceWomen's Amity Shorts

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Amity Shorts fra Peak Performance

Women’s Amity Shorts fra Peak Performance er et par robuste udendørs shorts til kvinder i en elastisk, elegant design. De tilbyder vind og vandafvisende beskyttelse, der tørrer hurtigt og effektivt væger væk fugt og sved, så du holder en behagelig temperatur hele dagen på vandreturen i skoven eller i byen. Women’s Amity shorts har smal pasform og inder-ben sømmen er 21,5 cm i størrelse S. En lomme på benet med lynlås, to åbne lommer foran, en mobil lomme og en baglomme.
Vægt: 200 g
Materiale: 94% polyamid 6% spandex
Egenskaber for Women's Amity Shorts:
Benlængde: Korte
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 50
Vindtætte: Ja
For: Uforede
Antal lommer: 5 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 1 stk
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!