Women's Black Light Lite Softshell Pants - ID: A028205

kampagne

Peak PerformanceWomen's Black Light Lite Softshell Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Black Light Lite Softshell Pants fra Peak Performance

Women’s Black Light Lite Softshell bukser fra Peak Performance er superstretch og hurtigtørrende soft shell bukser til damer. De er lavet af Schoeller® Ecorepel® stof, der gør dem resistente over for vand og gennemtrængelig for overskydende varme og sved. Perfekt på en vandretur eller vinter tur! Women’s Black Light Lite Softshell bukser er slim fit og måler 79,5 cm ved inderbensøm i størrelse M. Elastik i taljen, ventilation med lynlåse på lårene, forstærkede punkter på ydersiden af knæene og indersiden af anklerne. Bukserne har også støvlekrog og justerbare ankler.
Vægt 350 g
88% polyamid, 12% elastan
Egenskaber for Women's Black Light Lite Softshell Pants:
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst i buksebenet: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!