Women's Black Light Softshell Pants - ID: A028202

kampagne

Peak PerformanceWomen's Black Light Softshell Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Black Light Softshell Pants fra Peak Performance

Women’s Black Light Softshell bukser fra Peak Performance er holdbare og beskyttende softshell bukser til damer. Med en behagelig pasform og stretch, der gør disse bukser et oplagt valg til vandring eller skiture. Women’s Black Light Softshell bukser er normal pasform og måler 78,5 cm ved sømmen i inder benet i størrelse S. De har to håndlommer og to lommer med lynlås. Ventilation på siderne og justering i buksebenene.
Vægt 370 g
Materiale: 88% polyamid, 12% elastan
Egenskaber for Women's Black Light Softshell Pants:
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst i buksebenet: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!