Women's Civil Twist Skirt - ID: A028231

kampagne

Peak PerformanceWomen's Civil Twist Skirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Civil Twist Skirt fra Peak Performance

Women’s Civil Twist Skirt fra Peak Performance er en slank og stilfuld nederdel lavet af hurtigttørrende åndbart stof, hvilket gør det perfekt både til træning og hverdagsbrug. Women’s Civil Twist Nederdel har en stram pasform og måler 47 cm i størrelse S. nederdel kan nemt vrides og formet det til at passe på den ønskede måde.
Materiale: 88% polyester, 12% elastan
Egenskaber for Women's Civil Twist Skirt:
Materiale: Polyester
Længde: Kort
Model: Tætsiddende
Vandtæt: Nej
Bæltestropper: Nej
Vandafvisende: Nej
Vægt: 200 g
For: Uforede
Vindtæthed: Nej
Stretch: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Nederdele & Skorts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!