Women's Frost Down Jacket - ID: A058665

kampagne

Peak PerformanceWomen's Frost Down Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Frost Down Jacket fra Peak Performance

Women’s Frost Hooded Down Jacket er en alsidig jakke til kvinder. Du kan bruge det som et mellemlag, men også som en ydre skal. Skallen er lavet af PERTEX® og foring af andedun at holde varmen uanset vejret. Hætten er justerbar i to positioner for at holde kulden ude. En let, Sammenfoldelig, komfortable og alsidig jakke, som du kan bruge i alle situationer. • Materiale: 100% genbrugt polyamid
Egenskaber for Women's Frost Down Jacket:
Fill Power: 700 CUIN
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Fast
Antal lommer: 4 stk
Polstring: Andedun
Andel dun: 90 %
Andel fjer: 10 %
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Dunjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!